Powiat opolski Chrząsto-
wice
Dąbrowa Dobrzeń Wielki Komprach-
cice
Łubniany Murów Niemodlin Ozimek Popielów Prószków Tarnów Turawa Tułowice

O chlebie na dworcu w Przyworach

Projekt „Dawny chleb biednych Ślązaków na przednówku – dziś dla świadomych i nowoczesnych” Józefa Kantowa z Przywór - to spotkania z dawnymi potrawami wiejskiej kuchni śląskiej (w tym bezglutenowej) połączone z praktycznym wykonaniem potraw według dawnych przepisów. Odbędą się trzy spotkania każde poświęcone innej grupie produktów. Na koniec powstanie zbiór przepisów wraz ze zdjęciami. Więcej szczegółów na plakacie poniżej:

Zaloguj się aby dodać swój komentarz.

X

Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".